Användning av banderoller som en marknadsföringsmetod kan vara mycket fördelaktigt för företag och organisationer. Banderoller är synliga och lätt att uppmärksamma, särskilt på stora evenemang eller mässor. De är också relativt billiga jämfört med andra marknadsföringsmetoder, såsom TV-annonser eller tidningsannonser.

Banderoller kan skräddarsys efter företagets önskemål och behov, med olika typsnitt, färger och bilder för att passa företagets varumärke och budskap. Dessa är lätta att montera och demontera, vilket gör dem lämpliga för temporära evenemang eller kampanjer. Banderoller är också lätta att transportera och förvara, vilket gör dem lämpliga för företag som är på resande fot eller som har begränsade utrymmen.

Syns stort med banderoller

Banderoller är mycket synliga, vilket gör att de lätt kan uppmärksammas av många människor. Detta är särskilt användbart för företag som vill nå ut till en stor publik, som exempelvis en mässa eller ett evenemang.
Och de ärrelativt billiga jämfört med andra marknadsföringsmetoder, som exempelvis TV-annonser eller tidningsannonser. Detta gör att de är tillgängliga för företag oavsett deras budget.

Vill du synas stort och effektivt?

Sammanfattningsvis, så kan vi rekommendera banderoller som en utmärkt marknadsföringsmetod för företag och organisationer.

De är synliga, billiga, lätta att anpassa, lätta att montera och demontera, lätta att transportera och förvara, vilket gör dem till ett bra val för att nå ut till en stor publik på ett effektivt sätt. Så om du vill skapa en stark närvaro på en mässa, evenemang eller annat tillfälle, bör du definitivt överväga att använda banderoller. De kan hjälpa dig att nå dina mål och öka ditt företags varumärke och synlighet.

Vi ser fram emot att höra av dig.

Vi kan även hjälpa dig med borttagning av bildekor. Ska du sälja bilen eller har ditt företag bytt logotyp? Kontakta oss för en prisuppgift för borttagning av befintliga loggor och texter.

Kostnadseffektiv marknadsföring med din firmabil

Vi tror att en väl utförd profilering av din firmabil är en av de mest kostnadseffektiva marknadsföringsåtgärderna som finns. Vi hjälper dig gärna att sticka ut från mängden med en uppseendeväckande design men vi är inte heller främnande för att montera en diskret men ändå attraktiv logga på din firma- eller tjänstebil.

Vi löser logistiken

Att hämta, lämna och vara av med sin firmabil kan ställa till det för dig och din planering. För att underlätta för dig kan vi hjälpa till med både hämtning och lämning av ditt arbetsfordon. Du slipper låsa upp personal som hade kunnat göra något annat under tiden vi monterar din bildekor. Vi gör många bilar uppe i våra egna lokaler men vi åker mer än gärna ut till dig som kund istället om det fungerar bättre för er. Vi vill underlätta för våra kunder.

Välkommen med din förfrågan – vi ser fram emot att höra av dig!