Dekaler, eller klistermärken, är ett mycket bra sätt att marknadsföra sig på. Men möjligheterna slutar inte där. Behöver du märka upp verktyg, lokaler eller serviceanläggningar kan vi hjälpa dig med att ta fram dekaler till konkurrenskraftiga priser.

Uppmärkning

Dekaler är en del av din vardag oavsett om du tänker på det eller inte. Informationsdekaler i form av vilka betalningsmedel en butik tillhandahåller till prisdekaler på taxibilar som berättar om priset för din taxiresa. Användningsområdena för dekaler är många och vi hjälper dig gärna om du undrar något eller kanske har en egen idé för utförande.

Mångsidiga lösningar

Vi kan leverera både dubbelsidiga, transparenta eller konturskurna klistermärken. Mycket har hänt sedan gnuggisarna man använde förr i tiden. Dagens dekal måste hålla för hårda tag och inte blekas av solens UV-strålar i första taget.

Vi arbetar med folie från ledande tillverkare som Hexis och R&D Spandex och kan leverera din dekal i de flesta tänkbara storlekar. För dekaler som ska sitta utsatt rekommenderar vi att man lägger på ett skyddande UV-laminat.

Vi ser fram emot att höra av dig.

Vi kan även hjälpa dig med borttagning av bildekor. Ska du sälja bilen eller har ditt företag bytt logotyp? Kontakta oss för en prisuppgift för borttagning av befintliga loggor och texter.

Kostnadseffektiv marknadsföring med din firmabil

Vi tror att en väl utförd profilering av din firmabil är en av de mest kostnadseffektiva marknadsföringsåtgärderna som finns. Vi hjälper dig gärna att sticka ut från mängden med en uppseendeväckande design men vi är inte heller främnande för att montera en diskret men ändå attraktiv logga på din firma- eller tjänstebil.

Vi löser logistiken

Att hämta, lämna och vara av med sin firmabil kan ställa till det för dig och din planering. För att underlätta för dig kan vi hjälpa till med både hämtning och lämning av ditt arbetsfordon. Du slipper låsa upp personal som hade kunnat göra något annat under tiden vi monterar din bildekor. Vi gör många bilar uppe i våra egna lokaler men vi åker mer än gärna ut till dig som kund istället om det fungerar bättre för er. Vi vill underlätta för våra kunder.

Välkommen med din förfrågan – vi ser fram emot att höra av dig!