Vi vet att du som företagare hela tiden letar efter nya sätt att nå ut och hitta nya kunder.

Vi vet också att du både är kostnadsmedveten och vill få ut så mycket som möjligt för pengarna du lägger på marknadsföring. Bilreklam är en av de mest kostnadseffektiva lösningarna och jobbar dygnets alla timmer för er.

Därför vill föreslå att du ser över ditt företags bilpark.

  • Exponerar du ditt företag på det sättet du vill?
  • Räcker det verkligen med bara en enkel logga på sidan?
  • Ser du till att kunder du möter i trafiken direkt ska kunna känna igen ditt företag.

Nästan viktigast av allt – har du tillräckligt med kontaktuppgifter för att dina kunder ska kunna komma i kontakt med dig?

Bildekor är mer än bara reklam

Vi förstår ditt behov att synas och nå ut med ditt budskap för att nå ut till nya och gamla kunder.

Ditt arbetsfordon eller tjänstebil är ett försklassigt verktyg för att synas och möjligheterna är i det närmaste oändliga när det kommer till utförande. Det är bara din fantasi som sätter stopp.

Vi har flera års erfarenhet erfarenhet av bildekor och folieringsarbeten och vi kan hjälpa dig med allt från designförslag till den slutliga monteringen.

Om du hellre vill montera din bilreklam själv kan du enbart köpa bildekalerna av oss. Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig och ditt företag att nå med ditt budskap.

Ditt arbetsfordon är din bästa reklampelare

Vi vet att du är stolt över ditt företag och att du gärna vill visa upp var du arbetar och vad du arbetar med.

Bilreklam är ett ypperligt sätt för dig att göra detta på. Vi utför alla slags monteringar, från en diskret logotyp monterad på bakskärmen till helfolieringar av hela karosser.

Syns du så finns du

Försök räkna hur många bilar du möter till och från din arbetsplats eller när du kör ett varv i en stad.

Det är nästan omöjligt att gissa hur många du exponerar ditt reklambudskap för under en arbetsdag. I alla dessa bilar kan din nästa kund sitta och du körde precis förbi dom i en loggad bil med både klar och tydlig information om ditt företag och vad för slags tjänster du utför.

Möjligheterna är som sagt i det närmaste oändliga.

Oavsett om du har en nerskissad idé på ett papper eller en färdig design tagen ur en strikt grafisk profil kan vi hjälpa dig.

Om du har svårt att ta dig till oss för själva monteringsarbetet kan vi ta oss till dig. Vi utgår från Karlshamn där också de flesta monteringsarbetena sker,

Vi ser fram emot att höra av dig.

Vi kan även hjälpa dig med borttagning av bildekor. Ska du sälja bilen eller har ditt företag bytt logotyp? Kontakta oss för en prisuppgift för borttagning av befintliga loggor och texter.

Kostnadseffektiv marknadsföring med din firmabil

Vi tror att en väl utförd profilering av din firmabil är en av de mest kostnadseffektiva marknadsföringsåtgärderna som finns. Vi hjälper dig gärna att sticka ut från mängden med en uppseendeväckande design men vi är inte heller främnande för att montera en diskret men ändå attraktiv logga på din firma- eller tjänstebil.

Vi löser logistiken

Att hämta, lämna och vara av med sin firmabil kan ställa till det för dig och din planering. För att underlätta för dig kan vi hjälpa till med både hämtning och lämning av ditt arbetsfordon. Du slipper låsa upp personal som hade kunnat göra något annat under tiden vi monterar din bildekor. Vi gör många bilar uppe i våra egna lokaler men vi åker mer än gärna ut till dig som kund istället om det fungerar bättre för er. Vi vill underlätta för våra kunder.

Välkommen med din förfrågan – vi ser fram emot att höra av dig!