Våra värdeord

Smidighet, lyhördhet & erfarenhet

Ingen succé story om ingen lyssnar.  Och när vi lyssnar, så betyder det att vi tar dig på allvar och att vi förstår vad du vill. Vår styrka är att vi kan både argumentera samt komma med ett perspektiv eller lösning  som du kanske inte riktigt hade tänkt på?  

Det är just denna ödmjuka attityd som gör oss till ett vinnande koncept som många av våra kunder vill ha vid sin sida. 

Vi stryker gärna medhårs, men vågar rufsa till det när det behövs helt enkelt. 

”100%”

Både som kundnöjdhet och vad vi ger. Behöver inte vara svårare än så

Till vår kontakt sida
0
Projekt genomförda
0
Nöjda kunder
0
meter folie förbrukad
0
Års erfarenhet

Fotograf Joakim lenell

Fotograf Joakim lenell startade Imagen Photo 2003 i centrala Karlshamn, och drev en framgångsrik studio fram till 2016. Då Joakim och Marcus på TopScore Profil som delade lokal med fotostudio bestämde sig för ett gemensamt uppköp av en väl etablerad skylt och reklamfirma vid namnet Sörmlinds. Topscore profil drev jag och Marcus tillsammans i ca 7 år för att i slutet av 2022 gå skilda vägar. Lenell Studio föddes och fotostudion är tillbaka i full mundering samtidigt som en bilstudio för foliering av bilar finns till hands så bygger vi och tillverkar de flesta sorters skyltar och dekaler.

Niclas

Niclas har jobbat med skyltreklam och bildekor i över 20 år. Efter många år som produktionschef i Stockholm lockade rätt sida om ån i Mörrum hem denna stjärna med familj till just Mörrum. Skyltkungen har Niclas drivit sedan 2006 vid sidan av med en del andra jobb inom samma bransch. Blekinge Bildekor drivs även den av Niclas där hans erfarenheter ger oss exakt den bredd vi vill ha. Niclas jobbar med skyltar och bildekor till stora nationella bolag ner till den inte minst viktige hantverkaren. Nu samlar vi alla delarna under skyltteamet och kommer erbjuda en härlig mix av bra utfört arbete.